Zero bryggeren har vært utsatt for et uhell, så i kveld er det presskanne.
Har hentet nye forsyninger med kaffe fra Kaffa i dag, og kveldens kaffe er; Miguel Moreno fra Honduras.
Gleder meg til den første nytelsen når posen åpnes, for en herlig aroma. Posen går på rundgang i kjøkkene, alle vil nyte den deilige lukten.
Maler først litt, justerer til litt grovere maling og kjører gjennom. Kaffen er i presskannen og vannet er klart. De sveller fint nå vannet kommer, lar de svelle litt før resten av vannet helles over. Nydelig aroma brer seg i kjøkkenet og jeg gleder meg. 4 minutter, røre ned gruten, skumme av, presse, nå er det klart!
Fin syrlighet, fyldig kaffe smak som brer seg som 'tåke' i munnen, mild, fyldig med laaang etter smak som henger i bak i ganen lenge.
Vi løser påske quiz fra Aftenposten og jeg faller litt av lasset. Blir sittende å nyte, fyller koppen og nyter mer kaffe. Så Miguel Moreno velkommen i klubben!
Som de sier på web'n til Kaffa; God kaffe er best!
Kaffas beskrivelse av Miguel Moreno her, dette er skikkelig fair trade.
Bilde fra Kaffa |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar