Kokekaffe er bra saker. Spør en jeger eller en ivrig friluftsmann hvilken kaffe som smaker best. Stor sansynloghet for at svaret blir kokekaffe på bål i skogen. Og det helt uavhengig av hvilken kaffe de heller i kjelen. Rammene rundt en slik kaffenytelse, med natur, noen å nyte kaffen sammen med, fortelle en skrøne eller to gjør det til en topp opplevelse.En av mine kaffe kompiser, Arild, har sin egen vri på dette for å optimalisere koke kaffe'n på tur. Ta en einer kvist, spikk den ren og fri for bark. Varm, svi den litt på bålet for så å bruke den å røre ned gruten. "De gir så fiin røk smak" som Arild sier.
Vi går som regel en 'pølsetur' i helgen. Sekken pakkes med niste, noen grill pølser, grov malt kaffe, vann til kaffe, stormkjøkken mm. Hundene står ved døren og er klare for tur
![]() |
| Kokekaffe på bålet og grillpølsen er starks klar |

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar