tirsdag 22. mai 2012

17 mai og kaffe

Vi starter dagen rolig hjemme med en enkel frokost og GOD KAFFE, Omar Viveros fra Kaffa på Zero brygger. Det er god kaffe, og dagen har fått en god start.
Så er det av sted til barnetoget, det er god stemning, folk er i fin stasen, men værgudene tøyser litt. Det er grått og regn skyene truer. Vi får sett toget, så begynner regnet. Da må jeg ta bena fatt, hjem for å hente bilen mens mor og barn søker ly for regnet. På veien hjem, passerer jeg Håndverks bakeriet, blir fristet, går inn og kjøpere varme boller med godt fyll. Damen spør; Skal det være en kaffe? Svarer høflig nei takk (for jeg vil heller ha en runde til med Kaffa's kaffe hjemme).
Jentene ble hentet, vel hjemme, boller og GOD KAFFE. Dagens andre runde med kaffe nytelse, Kaffas Ouro Verde (litt mørkere brent). Nytelses runde 2 ble på presskanne, rett og slett for å få mer kaffe av en brygging.
Så er det ut igjen, leker på skolen, solen kommer også, lotteri, is, pølser, kaker og kaffe. Står over kaker og kaffe … Videre til borger toget (foreninger, lag og russen). Holder meg fremdeles unna tilbudene om kaffe.
Kveldsroen senker seg og vi får besøk til rømmegrøt og kaffe. Men nå jukser jeg litt. Filter kaffe. Litt ned tur på det som var en slik fin dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar