fredag 6. april 2012

Langfredag

Det er påske ved sjøen for oss i år. Vi er i skjergården i Søgne. Vi våkner til en litt grå dag, 5 grader og svak vind, flatt hav. Har tatt med kaffe utstyret og gjør klar til en god kaffe til frokost. I dag er det Helsar de Zarcero fra Kaffa som gjøres klar. Og som vanlig smaker det helt utmerket, faktisk så bra at vi må ha to runder. Siste runde nytes i fra sofaen, med flott utsikt over skjærgården. Deilig å sitte inne med den gode kaffe koppen, nyte den gode, gode kaffe og utsikten. Det er lang fredag og vi skal ha middags besøk, vi blir 12 rundt middags bordet i kveld. Vi gjør klar til bursdags feiring med familien, det skal bakes kake og tilberedes en god middag.
Når kaken kommer på bordet senere i kveld er det tid for å "frelse" flere til kaffe nytelse og muligens som medlemmer i kaffe klubbben.

Tilleggs kommentar;
Etter at middagen er over, kaken er spist og trakte kaffen er drukket, er det den harde kjerne igjen. Vi kommer inn på en kaffe diskusjon. Jeg tilbereder en Miguel Moreno kaffen fra Honduras. Da kommer disse mmmmm lydene, etter fulgt av dette var GOD KAFFE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar